Факултет за финансије, банкарство и ревизију
Алфа БК Универзитет
Принципи маркетинга - измена термина вежби
  • вебсајтови
    факултета

Принципи маркетинга - измена термина вежби

ВЕСТ, 25.03.2016

Термин одржавања вежби из предмета Принципи маркетинга се са понедељка 28.03.2016. од 13-15 часова помера на петак 1.04.2016. у 14 часова.