Факултет за финансије, банкарство и ревизију
Алфа БК Универзитет
Упис
  • вебсајтови
    факултета

Упис

Поред разноврсности студијских програма који варирају од менаџмента, лингивстике, економије, преко спорта, информационих технологија и многих других, нудимо јединствену могућност добијања двојне дипломе са шведским Универзитетом у Јончепингу.

 

Предавачи су еминентни професори и стручњаци како из наше земље, тако и из иностранства. Факултет располаже модерном компјутерском опремом која је на располагању студентима, примењује савремене методе образовања као што су менторски рад, рад у малим групама, учење на даљину. Током академске године организују се посебни курсеви са темама које нису покривене наставним програмом, а које су од интереса за студенте и њихово професионално усавршавање. Током студирања, студенти обављају стручну праксу у компанијама које сарађују са Универзитетом.

Предупис је у току!

Оно што нас издваја од других:

1. Стипендије за најбоље средњошколце и будуће бруцоше

2. Сарадња са привредом

3. Савремене методе у образовању, студирање на даљину (ДЛС)

4. Менторски рад, рад у малим групама

5. Учење кроз праксу

 

За све информације око предуписа и стипендијама сазнајте позивом на број телефона 063/313153

Колико кошта

Колико кошта

За кандидате који уписују прву годину основних академских студија Алфа БК Универзитета, а који су средњу школу у четворогодишњем трајању завршили са укупном просечном оценом од 4,5 па навише, школарина износи 990 евра.

Куда са нашом дипломом?

Куда са нашом дипломом?

Преко 20 акредитованих студијских програма које нуди наш Универзитет пружају свима могућност да пронађу нешто за себе и стекну знање које ће пристајати уз њихово будуће звање.

Буди сигуран да твој избор буде само твој и не дозволи другима да утичу на твоје одлуке. Одабир Факултета је кључна ствар за твоју будућност, коју од тренутка одабира сам кројиш.

Акредитовани програми

Акредитовани програми

Преко двадесет акредитованих студијских програма на свим нивоима студија (основне студије, мастер и докторске студије), више од 20.000 студената који су своје академско звање стекли на неком од факултета Алфа БК Универзитета, и скоро 200 запослених, гаранција су вашег избора жељеног факултета. 

Потребна документација за упис

Потребна документација за упис

Припремите непходну документацију унапред и скратите време које вам је потребно за процедуру пријаве.