Факултет за финансије, банкарство и ревизију
Алфа БК Универзитет
Наши студенти, наша снага!
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Наши студенти, наша снага!

Наши студенти, наша снага!

ВЕСТ, 28.07.2020

Факултет информационих технологија, Алфа БК Универзитета са својим акредитованим програмима основних, мастер и докторских  академских студија, сагласно са потребама привреде и развоја савремeног друштва, образује кадрове, може се рећи за занимања будућности.

Велика потражња за дипломираним инжењерима информационих технологија и докторима наука у области информационих система и технологија, не произилази само из потребе (транс)националних ИТ компанија и њиховог растућег економског значаја, него, и из потреба васпитно - образовних система  у нашој земљи.

Наши студенти, наша снага!

Наш студент Војислав Станишић, одмах након завршених основних студија на Факултету информационих технологија Алфа БК Универзитета и стицања звања дипломирани инжењер информационих технологија, запослио се у Васпитно – образовном систему Креативно перо, као координатор ИТ службе, наставник ИKТ-а (информационо - комуникационих технологија), информатике и рачунарства, технике и технологије и програмирања.

 

„Алфа БК Универзитет је високо образовна институција која је мени, као и многим мојим колегама, пружила квалитетно образовања. Као неко ко има изузетну част што је био студент Алфа БК Универзитета, могу рећи да је Факултет информационих технологија, за мене дефинитивно био прави избор. Одличан професорски кадар, као и изузетан простор за рад главне су карактеристике Факултета информационих технологија.”

Најбоља потврда квалитетног образовања на Алфа БК универзитету јесу наши успешни и задовољни студенти. Зато, упиши и ти Факултет информационих технологија и отвори себи врата ка занимању будућности које је имплицирано достигнућима науке и технологије.

 

Доборо дошли!

За више информација обратите нам се путем телефона 063/313-153

 

Ваш Алфа БК Универзитет