Факултет за финансије, банкарство и ревизију
Алфа БК Универзитет
Студентима Алфа БК Универзитета свечано уручене дипломе
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Студентима Алфа БК Универзитета свечано уручене дипломе

Студентима Алфа БК Универзитета свечано уручене дипломе

ВЕСТ, 07.07.2015

За више од 100 студената Алфа БК Универзитета, у вили "Јелена" уприличена је свечана додела диплома у присуству породица, пријатеља, професора и уважених гостију.

Све слике могу се преузети на универзитету код Велинке Мијатовић сваког радног дана од 8:30 до 15:30.

Студентима Алфа БК Универзитета свечано уручене дипломе

Дипломе овог универзитета, који се руководи слоганом "Увек први", на свечаној додели понели су студенти свих седам студијских група.
У име оснивача, члан савета Алфа БК Универзитета Даница Карић честитала је академцима завршетак школовања, пожелевши им успех у животу и раду, подсећајући да ће Алфа увек бити уз њих.

"Желим да захвалим свим дипломцима на указаном поверењу што је заиста велика ствар за нас као породицу и универзитет, институцију која траје већ 23 године. Такође, захваљујем и њиховим родитељима који су такође заслужни што су они одабрали неки од факултета Алфа БК, који су завршили са сјајним оценама и одличним просеком. Они заслужују најбоље. Надам се да ће њихове каријере од данас већ кренути узлазном линијом, да ће у томе истрајати, пронаћи себе и инспирисати друге младе људе. Сви они који изаберу, овај не тако лак пут, свесни су да на крају њега све то веома вреди", истакла је Даница Карић.

002

Према жељи оснивача Алфа БК Универзитета Богољуба Карића, оперски певач Оливер Њего отпевао је познату песму "Пукни зоро" из филма "Монтевидео, Бог те видео".

003

Честитавши студентима на завршеним студијама, ректор Алфа БК Универзитета Мила Поповић Живанчевић подсетила их је да само рад доноси најбоље плодове, што сведочи и породица Карић, која је створила институцију где су сви они стекли своје највише образовање.

004

"Сви који су направили успешне каријере, а изашли су са Алфа БК Универзитета, потврдиће, а то потврђује и историја породице Карић, да се заиста само радом долази до циља. Заправо, нема ниједног сна који можете зацртати, а да га не можете остварити ако сте упорни и систематични и ако сте усмерили све своје активности и снаге ка том циљу. Дакле, то је моја порука њима као ректора Алфа БК Универзитета односно некога ко има искуства са образовањем младих људи ", поручила је ректор Поповић Живанчевић.

005

Студенти нису крили задовољство што су овим чином завршили један од најважнијих послова у животу. Срећни и насмејани причали су о својим амбицијама, жељама и плановима. Студент генерације Марко Узелац рекао је да жели да настави са школовањем на Алфа БК Универзитету, уписом на мастер студије.

006

Ове године сигурно ћу наставити са својим образовањем даље, јер због својих приватних обавеза нисам то урадио прошле године. Биће ми изузетно драго да своје школовање наставим на најбољем универзитету код нас, Алфа БК", изјавио је за BKTVNews овај свршени студент Факултета за менаџмент у спорту, који је уједно и академац са најбољим просеком оцена.

007

Алфа БК, као први приватни универзитет у Србији са традицијом дужом од 20 година, до сада је изнедрио више од 20.000 дипломираних студената, а новом генерацијом потврдио да се налази у самом врху када је реч о образовању младих кадрова у нашој земљи.

008
009
010
011
012
013
014

Извор и фото: BKTVNews