Факултет за финансије, банкарство и ревизију
Алфа БК Универзитет
Реч Ректора
  • вебсајтови
    факултета

Реч Ректора

Поштовани студенти АЛФА БК Универзитета,

Ми црпимо снагу из наше традиције и користимо најновија достигнућа у домену науке и образовања да изградимо изузетност код својих студената. Наши студенти су, уписом на Алфа БК универзитет, постaју чланови Алфа БК породице и наши партнери.

Већ више од 20 година ослушкујемо потребе послодаваца и ширег окружења, мењамо се и усавршавамо како бисмо вам обезбедили образовање са којим можете из учионице одлучно да закорачите у свет и преузмете водеће улоге у свим сферама друштва.

Ми охрабрујемо студенте да истражују, решавају проблеме, граде, повезују се, надмећу се, да се прилагођавају новонасталим околностима и охрабрују друге у потрази за бољим, праведнијим и ефикаснијим решењима на свим пољима. Ми своје студенте подучавамо и од њих учимо. Основна порука коју желимо да пренесемо студентима јесте да је њихова судбина у сопственим рукама. Колико ће снажан тај стисак руку бити, понајвише зависи од тога колико смо уложили у своје образовање и колико смо успеха имали у ширењу нашег система вредности.

Будући студенти треба да знају да је Алфа БК универзитет УВЕК ПРВИ јер је:

  • више од 20 хиљада студената стекло своје звање на неком од факултета Алфа БК универзитета,
  • диплома Алфа БК универзитета међународно призната,
  • више хиљада студената прошло праксу у земљи и иностранству,
  • те да је Алфа БК универзитет право окружење које вам омогућава да ОДЛУЧНО И УСПЕШНО ИЗ СТУДЕНТСКЕ КЛУПЕ СТУПИТЕ У СВЕТ!

Ви сте већ готово четврт века наша снага, а ваш успех је наше највеће достигнуће и радост.

Алфа БК породица и по свршеним студијама остаје ваша подршка, јер нераскидивост веза и јесте особина породице.